Partners

                                 

Young Potentials en sterke partners

In het najaar van 2019 organiseert ie-net jongeren reeds de elfde editie van het Young Potential Weekend.
In navolging van de vorige geslaagde edities zal het weekend aanvangen op zaterdagochtend en kent het een einde op zondagmiddag.

Wij bieden bedrijven een platform aan om in contact te komen met jonge en ambitieuze ingenieurs aan de start van hun carrière.
In het partnership dossier, op aanvraag per mail, treft u alle informatie omtrent de verscheidene partnerformules en hun voordelen, zoals netwerkmogelijkheden en visibiliteit voor uw bedrijf.
Wij zijn steeds bereid om in dialoog tot de meeste geschikte formule voor beide partijen te komen.
 


Partnerships editie oktober 2019

Met dank aan onze partners:

HR Rail:

Als juridische werkgever van het voltallige spoorwegpersoneel heeft HR Rail als opdracht een integrale HR-dienstverlening aan te bieden, die voldoet aan de verwachtingen van NMBS en Infrabel aan wie het merendeel van het personeel is ter beschikking gesteld.

Deze HR-diensten moeten ertoe bijdragen dat personeelsleden hun talenten en competenties geëngageerd inzetten voor een duurzame mobiliteit die wordt gedragen door een doeltreffend spoorwegnet en treinverkeer.

Meer info: www.hr-rail.be

SAP:

SAP staat aan de kern van de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider in software voor ondernemingstoepassingen helpt SAP organisaties de schadelijke effecten van complexiteit tegen te gaan, nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei te genereren en de concurrentie vóór te blijven.

De visie van SAP was van bij het begin duidelijk: standaard applicatiesoftware ontwikkelen voor real-time bedrijfsprocessen. Vandaag, in het competitieve internettijdperk, biedt SAP proactieve bedrijven en hun medewerkers, klanten en partners de ondersteuning die ze nodig hebben om vlot samen te werken en succes te boeken.

Meer info: www.sap.com


Partnerships editie oktober 2018

- HR Rail
- Hays

 


Partnerships editie april 2018

- Control F


 

Partnerships vorige edities

- HR Rail
- Next step coaching
- Hays
- Umicore
- VDAB
- Actemium